Om oss:

Jennyrose's Poodles er et lite og seriøst kvalitets-oppdrett av rasene toy- og dverg- Puddel i fargene sort og brun.

JENNYROSE er et registrert kennelnavn i FCI/NKK hvor jeg og min datter er innehavere av dette navnet. JENNYROSE er delt opp i to "avdelinger" hvor jeg, Ann Kristin Steinslien jobber med toy/dverg puddel; Jennyrose's Poodles og holder til i Øyer. Min datter Lill Chanett O. Andersen jobber med Chinchilla, og Britisk Korthår (Breedername: Sturdy Squard), og Atferdsterapi, og holder til i Br.Dal. Vi streber etter å følge NKK og FIF sine etiske retningslinjer for avl, samt de respektive raseklubbenes avlsanbefalinger.

Jennyrose's Poodles legger vekt på å avle fram rasetypiske hunder av god kvalitet, både ekstriørt, helse og gemytt-messig som kan være til glede for seg selv, sine eiere og samfunnet generelt. 

Jennyrose's Poodles lager valper til kos / familiehund, lydighet / agility og utstilling / avl.

"Om våre valper" - se mer info nederst på siden.

Jennyrose's Poodles holder landlig til i Gamlevegen i Øyer, med skog og jorde rund oss, men samtidig bor vi sentralt med alle fasiliteter i nær omkrets. 15 km. nord for Lillehammer. 2 km. fra Øyer sentrum.

Adresse:
Ann Kristin Steinslien.
Gamlevegen 174, 
2636 Øyer. 
Norge.
Tlf. (47) 97661971 
E-post: mail@jennyrosespoodles.no
www.jennyrosespoodles.noJennyrose's Poodles har pr. i dag 3 hunder boende fast hos oss og de lever som fullverdige familiemedlemmer :-)
Våres andre hunder bor hos fòrverter, slik at alle får den oppmerksomhet, trening og kos de har krav på. Fòrhundene er ofte innom på besøk. Vi har et godt og tett samarbeid med våre fòrverter, og vi er veldig takknemlige for at de tar godt vare på våre hunder i hverdagen.

Min mann er vokst opp med jakthunder, Norsk Grå Elghund og Finsk Støver. 
Mens min første hund kom hjem til mitt barndomshjem når jeg var 14 år, en voksen Amerikansk Cockerspaniel. Den første hunden jeg og min mann kjøpte oss sammen, kom hit i 1999 en Labrador Retriever, og til sammen har vi hatt 4 stk. Vi hadde vårt siste valpekull av Labrador, avsluttet oppdrett av Labrador Retriever i 2012.

Den første Puddelen kom til oss i 2002, en sort liten dvergpuddel på 28cm, som fikk navnet Tussie. 
Det var min datter som lenge hadde ønsket seg en liten hund, og etter å ha undersøkt endel så kom vi fram til at dette måtte være en perfekt rase for oss. Og ja Tussie hun åpnet virkelig øynene mine for denne flotte og intelligente rasen!
I 2004 hadde vi vårt første toy/dvergpuddelkull, og siden har det bare blitt flere hunder og kull av denne fantastiske, herlige rasen :-) 

I februar 2005 ble oppdretter-navnet vårt Jennyrose, godkjent i FCI.

Jeg har gjennomført instruktørkurs gjennom Norsk Kennel Klubb, og har tidligere holdt valpekurs og dressurkurs i regi av Lillehammer Brukshundklubb og Norsk Retrieverklubb avdeling Lillehammer. 

Selv om jeg pr. i dag i hovedsak trener og konkurrerer i agility og utstillinger, har vi har vært innom de fleste aktiviteter med hundene våre gjennom disse årene, som agillity, lydighet, søk, spor, blodspor, freestyle, rallylydighet. 
Ellers er jeg hjemmeværende, steller med, og nyter tiden sammen med hundene hver dag.

Jeg er gift med Geir Arne, en kjekk mann som sakte men sikkert nærmere seg 50 åra..:p , 
Han er maskinarbeider og kjører daglig gravemaskin. 
Han hjelper meg gledelig når det trengs, mens hans store lidenskap er motorsykkelen...:-)
Denne lidenskapen deles med meg, og vi har mange flotte kjøreturer sammen :-)

     
Bilde: Manne min på sin nye Harley-Davidson Softail Breakout 2015 mod.

Min Harley'n har jeg stæsja opp og fått på varme i holker og sete, satt på veltebøyle, sideveser, skjerm, byttet tank ++ etter slik jeg ønsker å ha den. Og på tanken er selvfølgelig min toytispe "Lise" alltid med... ja ikke helt personlig men med et flott motivlakkert hode av henne :-)

   
Bilde: Harley-Davidson Sportster 1999mod.


LILL CHANETT:
Min datter, Lill Chanett som, som sagt er deleier i JENNYROSE, har kjøpt seg eget hus og bor på brummundal, er ei engasjert og dyreglad jente, hun har tillegg med å ha vært delaktig og hjulpet meg med pudlene, drevet i flere år med hobbyoppdrett av Chinchilla. Hun har vært leder av stiftelseskomiteen i Chinchilla Norge, samt kasserer i styret. Redaktør for medlemsposten Chillaposten, er chinchilla-dommer samt leder av dommergruppa og avlsrådet. 
Selv om dvergpuddeltispa Tussie var Lill Chanett sin øyestein i mange år, ble hun i 2010 fascinert av Akita'en. Hun var skriver for rasespesialen i fra 2010 til 2013. Og hun fant fort ut hvilke oppdretter, og hvilken hund hun ønsket seg sin først valp fra. I 2013 kjøpte hun seg en lenge etterlengtede Amerikansk Akita, Estava Rain Shine Bright "Indira". Henne har hun stilt litt på utstilling med bla. to cert, og de har gått kurs hos Røde Kors og Indira er nå godkjent besøkshund.

Lill Chanett er utdannet atferdsterapaut på dyr, med hovedvekt på hund/katt.
Hun har gjennomgått utdanning EVU-kursserie for adferdskonsulenter ved UMB og NVH.
Disse kursene inneholder Etologi og antrozoologi, Læringsteori, teoretisk og anvendt, Atferdskonsultasjon - observasjon, kartlegging, Dyrevelferd /Lovgivning og Nevropsykologi/psykofarmakologi. Hun har også gått Innføring i Hundefag ved HINT, som omhandler fagkunnskap rundt hund, som atferd, læringsteori, avl og oppdrett, ernæring, helse, velferd og hundeeier og samfunn; lover og forskrifter.         
 
Se hennes egen hjemmeside for mer info om Jennyrose's Chinchilla, Jennyrose's American Akita og Jennyrose's Behavior Therapy: www.pelsparadis.no
                 
                 
 
 
 
Bilder av Lill Chanett, på chilla utstilling og hundeutstilling. Og sammen med "Tussie" i Gudbrandsdal bunad, 
og et bilde av henne sammen med to av hennes søskenbarn.

HENRIK ENDRÈ:
Vår sønn Henrik Endrè er født i 1993, er en snill og aktiv gutt som tidlig startet å konkurrere i div. sport. Hafjell Alpintbakke har han benyttet flittig med slalomski og twintipp ski, fra han var 3år. Triksesykkel og trampoline har "alltid" vært i fokus, samt Motorcross som han startet med når han ble 9 år. Og når det kom DownHill-bakke i Hafjell så måtte jo det også prøves. 
Han har deltatt i div. konkuranser og fått mange gode plasser også 1. plasser. 
Han holder fortsatt med tvintippski-kjøring og motorcross.

Han er utdannet elektromontør og har fått fast jobb hos Gudbrandsdalen Energi. Han er så heldig og er sponset av tidligere BRE, nå Skogstad, og er en del av filmteamet Team Bluebird. Han har forøverig kjøpt seg eget hus her i Øyer, og bor ikke lenger hjemme, men han kommer stadig innom å hilser på både to og firbeinte :-)
   
     
Henrik Endrè er sponset av Team BRE, BRE Clothing Foto ø. t.v.: BRE Clothing www.breclothing.no 
Han er svært glad i hundene han og... og har bla. hatt mange timer i valpekassen gjennom årene :-)

Om våre valper: 
Vi legger vekt på å avle fram rasetypiske og friske hunder med godt gemytt, fortrinnsvis til kos/familiehund, men også til utstilling, lydighet, agility og evt. 
Vi følger Norsk Puddelklubb's avlskrav ifl. helse, og NKK's grunnregler for avl og oppdrett.

Våre valper vokser opp i innemiljø og blir godt sosialisert inne og ut, sammen med mennesker (store og små),  andre hunder, bilturer mm. De lærer seg tidlig å bli håndtert, klør blir klippet hver uke og de får sitt første stell med bad og klipp ved 3-4 ukers alder. Vi bruker mye tid på sosialisering av valpene våres hver dag, og starter jobben med reinslighetstrening og innkalling.  Vi er veldig opptatt av at valpen får den beste start i livet, og vi legger stor vekt på å gi valpene en mykest mulig overgang til sine nye hjem! 
Mer info ang. våre valper, valpeplaner, reservasjon av valp, og fòrvert se i "Valpeplaner" i høyre marg.

Jennyrose`s Poodles er også svært opptatt av å følge opp sine valpekjøpere og være tilgjengelig for dem.

Valpene får 4 markkurer før levering (1 uke, 3 uker, 5 uker og 7 uker) 
Valpene leveres med NKK registrering, helseattest, vaksinasjons- attest, Id-merking (chip), 
Informasjonshefte m/ foringsliste, utstyrsliste osv, og et fleece- teppe eller leketeppe,
tyggebein, og fòrpakke fra Royal Canin, mm. God oppfølging gis.

Alle valpene våre blir forhåndsforsikret i Agria dyreforsikring www.agria.no fra de er 5 uker gamle. Før valpene drar fra oss, videreforsikrer vi dem, så de er kontinuerlig forsikret. Forsikringspapirer kommer i posten til valpekjøper. Valpekjøper plikter å forsikre valpen hele hundens liv.

Jennyrose`s Poodles er behjelpelig med å skaffe div. utstyr om ønskelig.

Vi benytter kjøpekontrakt fra Norsk Kennel Klubb.

Vi bruker i hovedsak, Royal Canin-fòr på våre hunder.

Alle valper får stamtavlenavn av oss, slik at vi kan finne navn som passer spesifikt til det kullet 
som valpen kommer fra. 
Dette gjør vi for å kjenne igjen valpene våre, og for at vi skal huske hvilke kull de kommer fra! 
Dere som kjøpere bestemmer selvfølgelig hverdagsnavnet selv! : )
Ta gjerne kontakt for mer info :-) Se også Valpekassen, og valpeplaner i venstre marg.