Sindy`s 
1. valpekull  


Født:: 2. november 2016

Far: Stars Of Crystal Vally Adonis "XO" - brun toypuddel, 27 cm.

AGH2 Jennyrose's Eternal Easy To Love "Sindy"  - sort dverg, 29cm

_______________________________________________________________________________________________

3. nov. 2016: I går fødte Sindy to søte små, en brun hanne og ei sort tispe.
Sindy begynte tirsdag og få tempraturfall (forløp til fødesl) og kl. 0300 var tempen fortsatt på 36,1. Men alt kl. 6:00 i går morgen kom første valp, brun hanne på 140 gram. Kort tid etter startet riene igjen og kl. 06:35 kom det en sort tispe på 127 gram. Det ble en rask og lett førstegangs-fødsel på Sindy, begge valpene skled stille og rolig ut. Sindy viser seg som en perfekt rolig og behagelig mor, som med en gang tar godt vare på sine valper. Sindy fikk masse melk med en gang også, ja så mye at det spurter ut av puppene henne, og valpene suger godt. Sterke fine valper :-)

To skjønne små som har synes mammas melk er super god, he he ;-)

******************************

10. nov. 2016: I går var Sindy to søte små en uke gamle.
Det går kjempefint med Sindy og valpene, valpene spiser og sover om hverandre. Sindy har masse melk og passer godt på sine søte små. I går fikk de sin første rutinemarkkur, ja Sindy fikk også. Sindy fikk også et velfortjent bad.
De veier nå 288 gram (BH) og 277 gram (ST).

Markkur inntatt :-) OG da er det godt med en puppskvett etterpå ;-)

******************************

17. nov. 2016: I går var Sindy to søte små 2 uker gamle.
Det er rolig i valpekassen, Sindy har masse melk og valpene er runde og gode. I går åpnet den sorte tispa øynene sine og i dag åpent den brune hannen øynene sine, samtidig som øynene åpnes så åpnes ørene også, så nå kan de både se og høre. 
De veier nå 530 gram (BH) og 420 gram (ST).

******************************

23. nov. 2016: I er Sindy to søte små 3 uker gamle.
I dag er valpene tre uker gamle, de har fått sin 2. markkur og klippet klør. De har så smått begynt å kravle litt rundt i valpekassen så nå blir det ikke mange dager til før de skal få litt større plass. Mamma Sindy har vært på sin første AG trening igjen i dag, og hun og forvert/fører Monica syntes det var morro å begynne å trene litt igjen :-) Til helga blir mamma Sindy og valpene med på en-dags AG kurs, det blir valpenes første kjøretur.
Alt er bra med mor og barn <3

De veier nå 700 gram (BH) og
565 gram (ST).

******************************

30. nov. 2016: I er Sindy to søte små 4 uker gamle.
Nå er valpene 4 uker gamle, og det begynner å bli liv i valpekassen :-) De leker med hverandre, og med mammaen sin, de undersøker den nå store valpebingen sin som er oppfylt med bamser, leker og tyggebein. De har fått barbert snute og klippet klør. De har begynt å spise fast føde, Royal Canin Starter, og de får litt gjeitemelk, de smatter og spiser og synes det er spennende godt, men mamma Sindy har fortsatt masse melk så det er hovedmaten enda. Forrige helg var de med oss på agiltykurs, de sov seg gjennom kurset og bilturen i en varm og god burvogn ;-) <3 

De veier nå 850 gram (BH) og
720 gram (ST).

******************************

7. des. 2016: I dag er Sindy to søte små 5 uker gamle.
Nå er det masse liv i valpekassen, de hopper og spretter, leker og ja de hviler litt også innimellom ;-) De har fått sin 3. markkur i dag, og nå veier de 905 gram (BH) og 785 gram (ST). De har fått fullt stell, snute/poteklipp, klipp av hele kroppen, bad, føn og kloklipp, så nå ser de ut som ordentlige pudler ;-) De spiser nå godt medd fast føde, Royal Canin Starter, og drikker litt gjeitemelk og vann, men fortsatt er mammas pupp en god kosestund :-)

Hei på deg, jeg heter Felix,
er jeg ikke fin ? ;-)
To små goinger <3
Mobilbilde ble litt mørkt, men her er skjønneste Molly :-)

Vi er nå forhåndsregistrert i NKK og også forsikret i Agria dyreforsikring. Vi har fått stamtavlenavn og de kommende eierene våre har også funnet fine navn til oss :-)

<-------
Jennyrose's Quick & Easy "Felix"

Jennyrose's Easy Peasy "Molly"
--------->

******************************

14. des. 2016: I dag er Sindy to søte små 6 uker gamle.
Full rulle og masse liv, to herlige små som leker og koser seg med alle de voksne hundene nå. De har vært ute i snøen, det var spennende, men det er kaldt så det blir bare en kjapp tur ut om gangen. VI har hatt masse besøk også, så de får hilst på store og små. De er kjempeflinke til å spise fast føde nå, og mammas pupp er nå kun for kos.
Felix veier nå 1020 gram og Molly veier 800 gram.
Se er en filmsnutt fra mandagen, åpens i YouTube :-) [HER]

Felix t.v. og Molly t.h. <3 Felix, Sindy, Molly og Lise :-) Juni synes også det er gøy med valper :-)