Sindy`s 
2. valpekull  


Født:: 1. desember 2017

Far: Arroyo Grandes Beauty Black Flash "Turbo" Sort toypuddel, 27 cm,.

Mor: Jennyrose's Eternal Easy To Love "Sindy"  - sort dverg, 29cm

_______________________________________________________________________________________________

Fredag 1. desember fødte Sindy en brun og to sorte hannvalper.
Natt til fredag 1. desember startet fødselen til Sindy etter å ha hatt droppet (tempratur under 37 grader) i et døgn.
Kl. 3:40 kom første valp ut, en brun gutt på 170 gram, valp nr. 2 kom raskt etterpå kl. 3:50 en sort gutt på 150 gram. Begge valpene sugde seg raskt til puppen og sugde god viktig råmelk av mamman sin. Siste og 3. valp kom 4:25 en sort hanne på 130 gram. Han også var sterk og fin og fant for puppen selv. Den siste hanne ble merket med litt neglelakk på ryggen for at jeg skal kunne skille hannene fra hverandre. Fødelsen gikk kjempefint og rolig for seg, mamma Sindy er en fantastisk flink mamma, og har masse melk til sine søte små. To døgn etterpå, søndag morgen var vekten alt oppe i henholdsvis 225gram, 220gram og 200gram.

Mamma og hennes søte små, noen timer etter fødsel :-)

Bilde fra i dag (mandag) koser seg under varmelampen :-)

<><><><><><><><><><><><><><>

Fredag 8. desember - Sindy`s valper en uke gamle :-)

En uke er gått og det er stille og rolig i valpekassen :-) Sindy er kjempeflink, steller og passer godt på sine søte små. Hun har masse melk og de legger jevnt og godt på seg.
De har fått sin første rutinemarkkur i dag, klippet klør og blitt veid. De veier nå henholdsvis 325gram, 340 gram og 285 gram.
Valp 1 Valp 2 Valp 3

<><><><><><><><><><><><><><>

Fredag 15. desember - Sindy`s valper to uker gamle :-)

To uker gamle og forsatt stille og rolig i valpekassen. Mamma Sindy steller god og har masse melk så de er runde og gode og veier henholdsvis 560gram, 575 gram og lillegutt Mio på 370 gram.

<><><><><><><><><><><><><><>

Fredag 22. desember - Sindy`s valper tre uker gamle :-)
Nå er valpene til Sindy tre uker gamle. Vi har hatt en kjempe trist start på uken, lillegutt Mio ble dessverre så syk av kennelhosteat han forlot oss. Det er første gang vi i Jennyrose's Poodles har opplevd å få kennelhoste, kennelhoste er en virus, ligner influensa, kennelhoste er ikke farlig for en voksen frisk hund, men hos valper kan det ha fatale følger, noe vi nå dessverre har erfart. Sindy og de to andre valpene har også hostet / surklet litt men nå er de helt friske heldigvis.
I dag har valpene fått snutebarbering og klippet klør. Da de var 15 dager gamle åpnet de øynene sine, samtidig som øynene åpnes så åpnes ørene også, så nå både ser og hører de. De kravler rundt i valpekassen og ser på oss når vi prater til de. De har fått sin andre markkur og veier nå henholdsvis 725 og 800 gram. Mamma Sindy har fortsatt masse melk og de har det godt både mor og barn :-)

To skjønnheter og den snille og gode  mamman dems Sindy ønsker dere GOD JUL <3

1. jan - 18 : Pga prioriteringer i jul/nyttårshøytid og valpefødsel vil neste oppdatering komme fredag 5. januar når valpene er 5 uker gamle. Alt står bra til med valpene ! :-)

<><><><><><><><><><><><><><>

Fredag 5. januar 2018 - Sindy`s valper fem uker gamle :-)
Tiden løper fort og valpene er alt blitt 5 uker gamle. På onsdag fikk de sitt førte fulle stell som inneholder snute og poteklipp, kloklipp, ja hele kroppen ble klippet og badet og fønet. Nå ser de plutselig ut som små ordentlige pudler, og en liten fotorundt måtte jo til da :-) Fra de var fire uker gamle har de fått hilse på og etterhvert leke på de andre hundene i huset, og det synes de er helt topp :-) De fikk også større plass i valpekassen så nå går de ut på tissepads for å gjøre fra seg. De er to herlige og tillitsfulle små som nå spiser godt med fast føde, leker med de andre hundene i huset, koser seg med matmor og andre som kommer innom for å hilse på, og ikke minst har de lange gode blunder innimellom. 
De veier nå henholdsvis 950 gram og 1100 gram og har fått sin tredje rutinemarkkur.

De er nå forhåndsregistrert i NKKog forsikret i Agria Dyreforsikring.
De beholder stamtavlenavnene de fikk da de kom til etter de tre vise menn.. selv om den siste mann Baltazar dessverre ikke er med oss lenger <3 Så deres stamtavlenavn er:
Jennyrose's The Wise Man Kaspar "Trygg"
Jennyrose's The Wise Man Melkior "Oscar" 

Her er lille søte Trygg, søt? JA <3

Og skjønneste Oscar her, og ja LIKE SØT <3

Mamma Sindy og hennes søte små <3

Trygg <3

Oskar prøver seg på tyggebeinet til Juni..
men Juni vil nok ha det helt i fred :p

Mens Trygg prøver seg heller 
bakfra... :p

Tarzan vil vist også ha det helt for seg selv :p Godt matmor har et på lur til oss små også da <3

<><><><><><><><><><><><><><>

12. jan -18 I dag er Sindy`s valper 6 uker gamle.
Denne uka har valpene vært ute hver dag flere ganger daglig for reinslighetstrening og innkallingstrening. De synes det er morsomt å være med ute i snøen sammen med de andre hundene. Men det er kaldt så det blir bare helt korte turer, før vi går inn igjen i varmen. Disse korte turene gjør også at de fort skjønner at det er tissetid når vi er ute. Mandag var valpene og mamma Sindy, og de andre voksne hundene med på lang biltur og det gikk kjempefint, valpene sov stort sett hele veien. Valpene er blitt flinke til å spise fast føde, både oppbløtt og tørr knupp som vi strør utover gulvet.
Valpene veier nå henholdsvis 1030 og 1230 gram.
Det ble en liten filmsnutt denne gangen som du kan se [HER] Filmen vil bli åpnet på youtube i eget vindu.

<><><><><><><><><><><><><><>

21. jan -18 På fredag var Sindy`s valper 7 uker gamle.
Nå er valpene over 7 uker og det går fort til de skal hjem til sine nye familier. Valpene er tøffe og er med på det meste sammen med de andre firbeinte. Mamma Sindy har reist hjem til sin fòrfamilie, noe hun synes var helt greit :-) De andre hundene tar over / fortsetter og vise vei for / oppdrar / leker med Trygg og Oskar, ja de elsker å være med på alt de voksen gjør, både ute og inne :-) PÅ tirsdag skal valpene få fullt stell og vi skal en tur til veternær for helsesjekk og ID-merking.
Valpene veier i dag henholdsvis 1110 og 1340 gram og har fått sin 4. og siste rutinemarkkur.
Det ble en liten filmsnutt denne gangen også "Morgensøk etter babyfòr" som du kan se [HER]Filmen vil bli åpnet på youtube i eget vindu. (beklager dålig mobilkvalitet :p)

<><><><><><><><><><><><><><>